INICIACIÓ A LA DANSA I HIP-DANCE

fabrica-de-somnisCentre de Formació de la Dansa , nèix d´un projecte pedagògic i vocacional, on la dedicació a l’ensenyament als Infants fa una gran referència al nostre Barri. La nostra metodologia és la base de les tècniques de la dansa, el descobriment i coneixement del nostre cos; i treballem una didàctica de comunicació i expressió cos-alumne, alumne-grup.

  • Iniciació a la Dansa (de P3 a 2n). Dijous de 16-17 h,

    Treballem la base de la Dansa, el Ritme Musical i el descobriment del nostre cos. L’alumne aprèn a conèixer el seu cos (relació cos- alumne) i a treballar en grup (relació alumne -grup). La coordinació dels seus propis moviments amb el ritme i amb el grup. Aquesta metodología fa que els nostres infants puguin gaudir d´una disciplina tan especial com és “La Dansa”.

    Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

  • HIP-Dance. (de 3r a 6è). Dimarts de 16-17h

    El Hip-Dance, una disciplina de la dansa moderna. Treballem amb ritmes urbans i moviments de la dansa urbana on es veu reflectida la metodologia de la dansa. Tenim una didactica d´aprenantatge en grup a través de la qual els alumnes d´aquesta franja d´edats poden expressar amb força els seus moviments.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

%d bloggers like this: