DANSA, BALLET I HIP-DANCE

fabricasomnisLA FÀBRICA DELS SOMNIS

Centre de Formació de la Dansa, neix d’un projecte pedagògic i vocacional, on la dedicació a l’ensenyament als Infants fa una gran referència al nostre Barri. La nostra metodologia és la base de les tècniques de la dansa, el descobriment i coneixement del nostre cos; i treballem una didàctica de comunicació i expressió cos-alumne, alumne-grup.

* INICIACIÓ A LA DANSA (P3 i P4): DIJOUS de 16h a 17h.

* DANSA (P5, 1r i 2n): DIVENDRES de 16h a 17h.

Treballem la base de la Dansa, el Ritme Musical i el descobriment del nostre cos. L’alumne aprèn a conèixer el seu cos (relació cos- alumne) i a treballar en grup (relació alumne -grup). La coordinació dels seus propis moviments amb el ritme i amb el grup. Aquesta metodologia fa que els nostres infants puguin gaudir d’una disciplina tan especial com és “La Dansa”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

* HIP-DANCE (1r a 3r): DILLUNS DE 16h a 17h.

El Hip-Dance, una disciplina de la dansa moderna. Treballem amb ritmes urbans i moviments de la dansa urbana on es veu reflectida la metodologia de la dansa. Tenim una didàctica d’aprenentatge en grup a través de la qual els alumnes d’aquesta franja d’edats poden expressar amb força els seus moviments.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

* BALLET (1r a 4t): DIMARTS de 16h a 17h.

 

A %d bloguers els agrada això: