ANGLÉS

  • Activitats en Anglés petits. Divendres de 16 h a 17:15 h.
  • Activitats en Anglés grans. Dilluns de 16h a 17:15h

color

Barcino School és una acadèmia d’idiomes i reforç escolar ubicada al carrer Rector Triadó, 69, a dos minuts de l’estació de Sants.

La nostra filosofia permet que els estudiants no només trobin a l’acadèmia un lloc on aprendre i reforçar els seus coneixements, sinó que els permet socialitzar amb altres estudiants i disposar d’un espai de suport.

Barcino School es suma a l’ensenyament comunicatiu, per això els estudiants que assisteixen a les nostres classes d’espanyol, anglès, català i altres llengües podran gaudir de les lliçons interactives on podran desenvolupar les seves competències lingüístiques en situacions reals.

Els nostres professors de llengua estrangera són tots nadius i amb molts anys d’experiència. Això garanteix que l’aprenentatge dels estudiants estigui en mans de grans professionals, pel que la qualitat de las classes està assegurada. La combinació de la nostra proposta educativa amb els nostres magnífic docents garanteix un aprenentatge de qualitat i exclusiu. A més a més, a cada classe hi ha un màxim de 8 estudiants, fet que permet que es tingui una més personalitzada a l’aula i la possibilitat d’accelerar al màxim l’aprenentatge de l’estudiant.

Pel cas del reforç escolar creiem que és important dedicar la major atenció possible a cada un del alumnes que confia en nosaltres per superar e curs escolar. Per així la nostra dedicació amb ells serà al màxim. Les classes de reforç escolar tenen un màxim de 4 estudiants per aula, donat que així es pot oferir un servei més personalitzat i agilitzar el procés d’aprenentatge. A més a més, al nostre centre poden demanar ajuda amb els deures o una explicació específica sobre un tema que no s’entén bé.

%d bloggers like this: