Hola famílies maioletes, veïnes i veïns del barri:

En aquests dies d’incertesa i de notícies tot sovint poc esperançadores, ahir vam conèixer la genial, meravellosa i tant desitjada notícia: CAL MAIOL TINDRÀ UN NOU INSTITUT-ESCOLA A CAN BATLLÓ…. I SENSE PARC DE NETEJA A SOTA!!

La notícia va ser publicada ahir per part del Govern de la Generalitat, el Govern Municipal i de districte i el Consorci d’Educació i es preveu que la nova escola pugui estar acabada al 2023.

Han estat uns anys de lluita en uns inicis per tal de defensar la necessitat al barri de La Bordeta d’un institut-escola quan semblava que el projecte trontollava i més endavant i fins avui, per tal de lluitar per una escola pública de qualitat fent oposició al parc de neteja que estava previst construir-hi al soterrani.

Us volem desitjar a totes i tots un bon estiu, en la mesura que aquests nous temps ens permeten, i donar les gràcies per tota la feina feta des de l’AFA i la Plataforma contra el parc de neteja a sota Cal Maiol, així com als diferents mitjans de comunicació que han donat veu a les nostres famílies, a les entitats i associacions que en tot aquest temps ens han donat suport públicament  i al Govern municipal i de la Generalitat que han escoltat les veus i demandes de la ciutadania i finalment han repensat el projecte!

Amb aquesta decisió final considerem que tant l’educació pública com el barri i evidentment i en primer terme, la comunitat educativa de Cal Maiol, han guanyat.

Us deixem algunes notícies relacionades:

https://govern.cat/gov/cohesio-social/386770/lexecutiu-destina-91-m-euros-construccio-reformes-centres-educatius

https://beteve.cat/societat/escola-cal-maiol-aprovacio-construccio/

BON ESTIU I ENS RETROBEM AL SETEMBRE!