La comissió d’horts, després del pas de na Glòria per les nostres terres, ha realitzat aquest dimarts 23 de gener una jornada de manteniment de l’hort, de l’espai i de les plantes. A més a més, hem col·locat en el seu lloc tot el material que es va comprar abans del Nadal dels nassos passat, gràcies a la subvenció que ens va atorgar l’Ajuntament de Barcelona. Vàrem comprar olles, draps, bols, paelles, estovalles, regadores, eines diverses i tot el que es necessita, en definitiva, per mantenir una correcta culturització dels infants en temes de terra, hort i mar.

I és que venen dies forts, entre altres, una sardinada amb tercer, i una calçotada-caragolada amb 1r i 2n. Què Sant Pere ens agafi confessats! Eh! Té bona pinta això!

No fliparem ni res, allioli en directe, salsa romesco, calçots i caragols a la gormanta.

A l’hort, els pèsols, les cols i l’enciam solitari van que xuten, i també hi ha patates enterrades, que estam esperant per treure i fer patates fregides com Déu mana, a la porra la verdura!

Na Vane i en Tomeu han dedicat una bona estona a trasplantar un parell de cactus de les jardineres, a treure claus dels horts verticals (que no han funcionat) i a reforçar l’estructura dels horts urbans. Val a dir que na Vane s’ha enredat a parlar per aquí i per allà i ha arribat tard. Però amb dos crits ben pegats s’ha posat al lloc, i ha remugat un poc més!

El jugador del Kirolbet Baskonia ens ha deixat (ha canviat d’escola, ha fitxat per Movistar Estudiantes) així és que tornem a ser el trio resplandor, és a dir, en Bernat, na Vane i en Tomeu.

Au, ja vos informarem de tot!
Hort o mort!