El dia 22 de novembre vàrem tornar a classe de P5 (els famosos plàtans) a donar-los el premi promès en cas que els xampinyons de la caixa màgica haguessin arribat a bon port. Com que no només arribaren a bon port sinó que hem tingut una collita espectacular, na Vane i en Tomeu de la Comi d’horts anàrem a classe a donar-los el premi promès: un mapa del món i un espectacular taller d’orientació i de coneixement d’un aparell tan singular com màgic: la brúixola.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Exploràrem l’orientació via nord-sud i demostràrem amb un imant professional com s’orienta l’agulla amb el magnetisme. Na Vane va fer una superexplicació de com s’orientaven (i s’orienten) els islandesos amb els muntets de pedra posats a les platges i als camins. I tot va anar una monada. I per acabar, una estrella de supercampiones i de supercampions a cada alumna i a cada alumne, que demostra que han superat cadascun dels reptes proposats per aquesta supercomi, la comi que mola.

La setmana que ve ens dedicarem a tocar la flauta amb les alumnes i els alumnes de 2n curs, així és que dimecres o dijous tindreu noves notícies nostres. Recordem a pares, mares, tutors i tutores, padrins i padrines, tiets i tietes, cangurs i cangures, que qui vulgui venir a un dels nostres tallers està més que convidat i que qualsevol iniciativa o proposta serà més que benvinguda.

P5 a topeeeeeeeee!
Comissió d’Horts de Cal Maiol