Aquest dissabte 21 l’escola ha obert les portes per fer una celebració prèvia a la festa de Sant Jordi i oferir per part dels professors de MUS-E* una exhibició-taller de les tres disciplines que es treballen a l’escola: dansa, circ i teatre. Així doncs, pares i mares han pogut ballar, fer circ i fer teatre conjuntament amb els seus infants i conèixer de primera mà els professionals que treballen a l’escola i el tipus d’activitats que realitzen.

Després, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, diferents pares i mares de l’escola han fet una sessió de conta-contes. Han estat espectaculars! Gràcies Tomeu, Violeta i Meritxell per explicar amb tant de carinyo els contes. Us heu posat les criatures a la butxaca!

I tot plegat, acompanyat d’unes bones patates i olivetes, xerrera entre famílies i un ambient esplèndid! Gràcies famílies, equip de l’escola i professionals de MUS-E per participar-hi!

* MUS-E: Vols saber què és el projecte MUS-E? Fes clic aquí (http://escolacalmaiol.wixsite.com/escolaperu/wwwcalmaiolcat-c1aks)