El dimecres dia 25 de gener la Comissió d’Horts de Cal Maiol (na Vane, en Bernat i en Tomeu) varen anar a fer un taller d’hort amb els alumnes i les alumnes de 4t curs.

El taller va consistir amb una sessió explicativa dels cultius industrials en hivernacles en comparació amb els cultius tradicionals. Una vegada feta l’explicació, la classe es va dividir en dos grups. Mentre uns collien enciams, apis i espinacs els altres preparaven la taula i la terra pel que vindria després. I és que en acabar de collir, vàrem tornar a sembrar més enciams, més espinacs i més bledes, que són molt bones per a la salut, molt sanes i molt baratetes.

 

IMG_20180125_114059

Després, un tastet general de les fulles que havíem collit. Els nens i les nenes varen gaudir d’un bon humus i d’un pesto especialment preparats per a l’ocasió, i també d’una bona ració de pastanagues.
Així és que un super taller amb una super classe i amb tothom la mar de content. Recordam al personal de l’escola que si algú vol participar dels tallers de la Supercomissió dels horts, només ens ho ha de dir.

Comissió horts de Cal Maiol