Els nostres horts estan donant els primers enciams, és per això que s’ha pensat en un taller amb els alumnes de 1r cicle de l’escola (1r i 2n), on s’explicarà els cultius ecològics, rotació de cultius, i es realitzarà un taller d’alimentació saludable, on podrem degustar els nostres enciams amb oli de les Garrigues.

Per aquest motiu, necessitaríem la col·laboració de les famílies el proper dia 25 de gener a les 11:30h del migdia, a fi d’agilitzar l’activitat.

Si us hi animeu, no dubteu a escriure a comissiofestes.calmaiol@gmail.com a l’atenció de Tomeu!

El taller tindrà el pla següent:

1.-Explicació de què són els aliments ecològics, per què s’han de dir ecològics i per què no. La presència de clorofil·la a les plantes comestibles.

2.-La comunió dels aliments: ajuntarem oli de les Garrigues verge, sal de mar i enciams, pastanagues i apis.

3.-Rentat i preparació de les plantes.

4.-Degustació de les barquetes màgiques d’enciam i de pastanaga i api amb hummus.

5.-Replantació del que s’ha collit: sembrarem més enciams, algunes tomaqueres i alls.