La música de casa meva ja està en marxa, dimecres 5 d’octubre vam tenir la primera sessió a l’escola Cal Maiol i per ser el primer dia, amb 26 nens de diferents edats, tots junts i esbarats, ens hem ensortit força bé (també amb l’ajut d’un parell de famílies).

El Cisco i l’Ignasi, els talleristes, han demostrat una gran connexió amb els nostres fills, unes ganes enormes de fer-los viure la música i una atenció especial a la interculturalitat de l’escola. Ja des de el primer dia s’ha escoltat música, s’ha cantat, s’han tocat els instruments, i ens hem començat a conèixer tots, amb un esperit de col·lectivitat molt fort en aquesta nova aventura de fer que la música soni i soni i soni a Cal Maiol i algun dia, en el futur, puguem mostrar un gran conjunt instrumental i vocal. Pas a pas, nota a nota, i fruint en tot moment de la música de casa nostra!

Molt satisfets de treballar amb Xamfrà i de fer sonar els instruments que ens han proporcionat des de Consolat de Mar i també amb el suport del Programa MUS-E®

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.