Hi havia cartells penjats pel barri: dimecres 10 de febrer, xerrada informativa sobre l’escola Cal Maiol dirigida als pares i mares que han d’escollir escola. Xerrada organitzada per l’AMPA. Lloc: Guinbó.

I sí, així va ser. S’acosten les preinscripcions a les escoles i, com cada any, pares i mares una mica nerviosos truquen a les escoles, les visiten, s’informen, van a totes les portes obertes, un pelegrinatge esgotador mentalment. A l’AMPA de Cal Maiol ens faria molta il·lusió que moltes famílies apostessin per Cal Maiol, perquè el centre s’ho val, perquè aquí esperem a tothom amb els braços oberts.

Les portes obertes oficials de l’escola són el dissabte 20 de febrer a les 11 h. L’equip directiu farà una presentació i una visita de l’escola per als pares i mares interessats. Tot i així, des de l’AMPA teníem ganes d’explicar, com a pares, la nostra visió, els nostres sentiments, i compartir-los amb les famílies que ara tenen tants dubtes.

La xerrada va ser un èxit. Una trentena de pares i mares van venir a escoltar de primera mà la nostra vivència, les nostres sensacions sobre l’escola, van veure una presentació sobre el centre, com funciona, algunes fotos sobre el dia a dia i, sobretot, van poder fer mil preguntes. Cal Maiol és una escola viva, que es mou, que s’estén per tot el barri i que pica a les portes de totes les famílies. Toc-toc…

 

Xerrada EBM guinbó 10/02/2016

Eulàlia Morros