Aquest, el nostre primer any a l’escola Cal Maiol, les famílies de P3 no hem volgut deixar passar l’oportunitat de participar en el Carnaval Infantil del barri.  Moltes eren les propostes que vam pensar tot i que al final vam veure clar que no podíem ser una altra cosa que cargols (ja que els nostres petits han tingut a l’aula el Maiol i el Pepito i n’han treballat molts aspectes). Els cargols doncs, ens representen com a grup i com a projecte i per tant, què millor que treure’ls a passejar per Carnestoltes per fer soroll i perquè tothom sàpiga que estem aquí.

Vam buscar una disfressa fàcil i senzilla per elaborar amb materials econòmics i assequibles per tots els que hi volíem participar. I…. dit  i fet! El dissabte 6 de febrer vam trobar-nos a la Plaça Bonet i Muixí per posar-nos les nostres millors gales i inscriure’ns a la rua de l’Espanya Industrial com a Els cargols de Cal Maiol.

Vam riure i vam ballar gaudint d’un matí en família i quan ja no esperàvem res més que marxar cap a casa a dinar, a l’entrega de premis ens van concedir el premi a la disfressa més original del Carnaval de Sants.  Aquest, va ser el colofó a una festa que de ben segur repetirem l’any que ve.

Hem après així, que malgrat el poc temps i les dificultats, amb il·lusió es pot fer tot. Som-hi cargols, som-hi Cal Maiol!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Laie Llobregat