Aquest Nadal, l’AMPA de Cal Maiol va preparar dues paneres ben suculentes que es van sortejar el dia de la Festa de Nadal de l’Escola, a les Cotxeres, just després del concert dels nens de l’escola i de l’obra dels Pastorets de 6è on, per cert, ens ho vam passar pipa.

Una rifa de paneres? Per què? Perquè som d’allò més dolços, ens agraden els torrons i els polvorons, i… tots els diners recollits són perquè l’AMPA pugui dur a terme les activitats que organitza durant l’any. Va ser tot un èxit! Atents, perquè l’any que ve hi tornarem!

Com les vam preparar, les dues paneres? D’entrada, totes les famílies que volien van col·laborar aportant alguna coseta, i després, diversos comerços del barri o implicats amb l’escola van fer també alguna donació. Moltíssimes gràcies a tots, als col·laboradors i a les persones que van comprar números.

Un agraïment especial als comerços col·laboradors: la Botigueta del Barri, Llavoretes, Can Garrí, Xarcuteria Casals, Vinarres, La Quimeta, Olokuti, e-traducta.com, Fruiteria Rambla Badal, Coopermercat.

Lali, mare de l´Idris (P3)

FESTA DE LA LLUM21

FESTA DE LA LLUM20

Fotos Ana, mare del Simón (P3)